LG_G5_Review_Buhnici-640x437

LG G5 – Flagship cu straie noi

A venit, e aici, review-ul complet și mult așteptat al lui LG G5, primul telefon modular disponibil la vânzare. Iar asta doar pentru că tot ce am văzut până acum era sau este încă în stadiul de proiect. Nu vă așteptați la prea multă flexibilitate, încă nu putem schimba procesorul, memoria RAM sau camera foto. Ajungem și acolo. Apropo de cameră foto, LG G5 are nu mai puțin de trei. În caz că nu îți ajungeau două.

Cele două camere de pe spatele telefonului sunt de 8 și respectiv 16 Megapixeli și diferența între ele este că cea de 8 Megapixeli este foarte wide (largă). Acoperă mult mai mult decât o cameră de smartphone obișnuită. Imaginile de mai jos ar trebui să spună fiecare cel puțin 1000 de cuvinte. Cea wide chiar mai multe.

 

În plus, LG G5 este unul dintre puținele telefoane de top, care mai permit schimbarea bateriei. Pe lângă cel de pe telefon, mai există două module speciale pentru el. Unul realizat în colaborare cu Bang & Olufsen și care poate reda sunet la o calitate superioară și încă un modul cu butoane fizice și încă o baterie mai mică, pentru funcționalitatea camerei foto. Revenind la camera foto, meniul este plin de opțiuni și presetări pe care îți recomand să le încerci.

Citeste mai mult

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.