Avand o vasta experienta in aria reparatiilor GSM in Romania, domeniul nostru de activitate nu se rezuma doar la repararea sau inlocuirea componentelor hardware ale telefonului dumneavoastra precum: difuzor, casca, display, microfon, touchscreen, folie incarcare, folie tastatura, carcasa, buton, baterie, memorie, tastatura, wireless, infrarosu, modul bluetooth dar si software: sisteme de operare, upgrade-uri firmware, instalare gps iGo, Navigon (Windows Mobile, Android, iOS etc.).

In continuare va vom lasa raspunsurile la cele mai frecvente intrebari adresate de catre clientii nostri, iar daca nu gasiti raspunsul cautat ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact, vom avea grija ca echipa noastra sa va raspunda in cel mai scurt timp posibil.

Puteti apela la noi atunci cand: telefonul nu mai porneste, casca s-a defectat, aveti display-ul spart sau touchscreenul nu mai raspunde la comenzi, bateria nu mai functioneaza cum trebuie, semnalul retelei GSM se intrerupe sau este inexistent, prezinta anumite probleme in cazul slide-ului, al tastaturii sau al display-ului.
Diagnosticarea telefoanelor este gratuita si realizata pe loc, cu exceptia telefoanelor sparte sau scapate in lichid unde timpul de analiza poate varia intre 4-6 ore. In cazul in care reparatia nu se face la noi in service, se plateste o taxa de 30 RON pentru diagnosticare.
Marea majoritate a reparatiilor noastre (cca 70%) sunt realizate pe loc, iar restul in termen de 24 de ore, cu exceptia unelor intarzieri care nu depind de noi, intarzieri provocate de furnizori sau de curieri, dar acestea sunt anuntate.
Nu putem garanta salvarea fisierelor stocate in memoria telefonului de aceea va recomandam sa incercati sa salvati acele date inainte de a aduce telefonul la service-ul nostru.
Service-ul nostru ofera reparatii si pentru telefoanele care nu au termenul de garantie expirat, insa recomandarea noastra ar fi sa anuntati mai intai producatorul, iar daca acesta refuza sa va rezolve problema noi va vom ajuta cu drag.
In cazul in care telefonul se blocheaza sau se restarteaza neasteptat, atunci cand se misca greoi sau utilizarea unor anumite functii devine inaccesibila, dar si atunci cand telefonul raspunde lent, softul trebuie rescris. Alte cazuri precum aparitia unor erori sau mesaje care ne avertizeaza ca memoria este insuficienta, mesageria este plina sau alte erori care nu apar in regimul normal de functionare al telefonului pot fi semnale ca telefonul trebuie resoftat. De asemenea softul trebuie rescris in cazul in care anumite functii devin inaccesibile sau dispar din meniu, la virusarea telefonului, caz deseori intalnit la telefoanele cu sistem de operare Windows Mobile sau Symbian; mai puteti rescrie softul atunci cand doriti inlocuirea lui cu o noua versiune aparuta sau cand doriti ca meniul sa detina o limba noua, dar si cand anumite servicii de retea nu functioneaza (ex: Wap, MMS, SMS, GPRS sau servicii de date).
Service-ul nostru ofera o garantie cuprinsa intre 30 si 90 de zile pentru reparatiile efectuate. Daca pe parcursul termenului de garantie apar defecte (in regim de functionare normal) costul reparatiei va fi gratuit.
Da, CostelGsm ofera servicii de asistenta telefonica si online SUPORT /Mail gratuit.
Read more